1978         –         46 jaar         –         2024

1978

v

01-2024

 

 

Beste koorleden en belangstellenden,

 

Afgelopen  jaar bestond ons mannenkoor precies 45 jaar.

Dit hebben we verschillende keren mogen vieren met mooie uitvoeringen. Op 2 april hebben we in het pittoreske kerkje in  Vreeland gezongen en op  4 april in de Ontmoetingskerk te Wilnis.

Op vrijdag 23 juni hebben wij een mooi concert verzorgd in samenwerking met het gemengd koor Excelsior uit Kockengen. 

Op vrijdag 20 oktober 2023 was ons officiële jubileumconcert , waarin we de favoriete nummers hebben gezongen van onze eigen leden.

Afgaande op de ontvangen reacties, is het ook door het publiek enorm gewaardeerd. De collecte bij de uitgang heeft dan ook een prachtig bedrag opgeleverd, welke bestemd is voor het Hospitium in Wilnis.

Op 24 december 2023 hebben we meegewerkt aan de kerstnachtdienst in de Ontmoetingskerk te Wilnis, waarna we het jubileumjaar hebben afgesloten  met een prachtig voorjaarsconcert op 

13 januari 2024 met medewerking van Jan Lenselink, Andre van Vliet,

Noortje van Middelkoop en Sterre van Boxtel.

Het was een geweldige avond, wat resulteerde in vele positieve reacties.

Op 15 maart 2024 hebben we een prachtig uitvoering gehad met een gezamenlijk passie en paasconcert met het Chr. gemengd koor Excelsior uit Kockengen in de Janskerk te Mijdrecht.

Nu gaan we ons richten op het voorjaar en werken we toe naar een zomerzangavond op 18 juni 2024 in de Janskerk te Mijdrecht:

 

Wilt U hier aan meewerken, kom dan een vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitieavond elke dinsdagavond 19.30 uur in gebouw Irene (Janskerk) te Mijdrecht.

Van harte welkom!!

 

 

 

 

 

 

Ook zin om mee te zingen?
Bij een groot maar gezellig mannenkoor? Onder leiding van een gedreven maar prettige dirigent? Dinsdag is onze repetitieavond, in de Rank, Prins Bernhardlaan 2, 3641GP te Mijdrecht. Inloop vanaf 19.30 uur, repetitie van 19.30 tot 21.30 uur, met halverwege een “korte maar gezellige” pauze.
Kom gerust eens binnenlopen en luisteren, of vrijblijvend een paar keer meezingen. Dikke kans dat u al vrij snel met een optreden mee kunt zingen.
We hebben geen toelatingsexamens, een bescheiden stemtest bepaalt of u bij de 1e of 2e tenoren, of bij de baritons of bassen kunt meezingen. Een paar extra zanglessen zijn ook mogelijk.

En u zult merken dat in zo’n grotere groep dat na verloop van tijd bijna als vanzelf gaat.
Een paar ontspannen uurtjes op de dinsdagavond? U bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 ♣
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

Tot ziens op onze repetitie: Dinsdagavond om 20.00 uur in de Rank